2010-08-03 14:36:15• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a szerencséseket

Egy héten át lehetett jelentkezni a Nagykárolyi Öröm Fesztivál és Szatmár.ro közös nyereményjátékára, amely során két egy személyre szóló belépőt sorsoltunk ki.  A nyerteseknek igazi fesztiválélményben lesz részük.

Két nap múlva startol a Nagykárolyi Öröm Fesztivál, melyen a magyar fesztiválélet legjobbjai szórakoztatják a közönséget, és mellettük fiatal zenekarok,  humoristák fokozzák a hangulatot határon innen, és túlról.

A fesztiválnak a város strandja és kempingje ad otthont. A négy napos esemény rengeteg meglepetéssel, kiváló koncertekkel és igazi fesztiválélménnyel várja az oda kilátogatókat.  Minden délután fiatal előadók lépnek fel a kis-színpadon,  illetve a humoristáké lesz a főszerep, esténként pedig olyan zenekarok adnak koncertet, mint a Kowalsky Meg a Vega, a Hooligans, a PASO, a Quimby, a Ladánybene 27, az IrieMaffia vagy éppen Ganxsta Zolee és a Kartel.

Legújabb nyereményjátékunkon a  Szatmár.ro olvasói közül két személy egy-egy négynapos, a fesztivál teljes idejére szóló belépőjegyet (karkötőt) nyerhetett. A feladat egyszerű volt, csak válaszolni kellett a következő kérdésre: Mi lesz a helyszíne az első alkalommal megrendezett Nagykárolyi Öröm Fesztiválnak?

A beküldők közül a szerencse most Darabant Pfeiffer Kinga és Orbán Bálint olvasóinknak kedvezett.

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek, a nyeremények átvételi módjáról mindenkit telefonon értesítünk.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: